O nama

Dobrodošli u Hallogreen, novoosnovani, obiteljski, eco-friendly servis za čišćenje baziran na pružanju visoko kvalitetnih usluga korištenjem isključivo prirodnih i netoksičnih sredstava poput limuna, eteričnih ulja, vode, octa i sode bikarbone.

Naša misija je demonstrirati jednostavni, cjenovno prihvatljivi i visoko učinkoviti način čišćenja, te u suradnji s prirodom isporučiti usluge čišćenja kućanstva, poslovnih prostora i stubišta. Nastojat ćemo širiti “zelenu” poruku u svrhu očuvanja prirode, a ujedno slijediti pozitivan i društveno odgovoran model poslovanja koji počiva na zaštiti zdravlja Vas i Vaših najbližih, kućnih ljubimaca ali i naših zaposlenika.

Iznimno se veselimo suradnji s Vama!

Vaš Hallogreen!

 

Garancija kvalitete

Vjerodostojan brend nastojimo graditi kvalitetom isporučene usluge kao temeljem poslovanja samog servisa. Ona se postiže kontinuiranim obučavanjem zaposlenika, ulaganjem u visokokvalitetna ekološka sredstva i opremu za čišćenje, a posebno orijentiranošću na krajnje korisnike i zadovoljavanje njihovih potreba. Manjak povjerenja u servise za čišćenje i skepticizam ljudi zbog prošlih negativnih iskustava nastojimo premostiti usmjerenošću na potrebe klijenata, tako se diferencirati od konkurencije, a ujedno biti i začetnici promjena koje želimo vidjeti na tržištu.

Ugovaranje usluga

Sve nabrojane osnovne i dodatne usluge mogu se ugovoriti online putem web-stranice i telefonskim putem. Putem web-stanice, privatni korisnici mogu usluge servisa ugovoriti na dnevnoj, tjednoj ili mjesečnoj razini bez ugovora i troškova njegova otkazivanja. Poslovni korisnici usluge mogu ugovoriti isključivo uz polugodišnji ili godišnji ugovor.

Cijena

Prilikom angažiranja osnovne usluge, ali i svih dodatnih usluga koje poduzeće nudi, cijena neće predstavljati iznenađenje jer se može okvirno iskalkulirati online u samo nekoliko klikova miša. Osim toga, nudimo i količinske popuste, pa će tako korisnici usluge koji ugovore redovito čišćenje stambenog i/ili poslovnog prostora platiti čak 20 % nižu cijenu.

Rad u grupama

Politika poduzeća je rad u grupama kako bi se zaposlenici međusobno motivirali te što je najvažnije kako bi isporučili što kvalitetniju uslugu u što kraćem vremenskom roku. Svaki zaposlenik prolazi prvotno obučavanje, a uvjet za zasnivanje radnog odnosa je poznavanje svih materijala te sredstava koji služe za čišćenje istih.

Način plaćanja

Po završetku obavljanja usluge na Vaš email zaprimit ćete račun, nakon čega je potrebno izvršiti plaćanje putem internetskog bankarstva ili općom uplatnicom na račun poduzeća:

HALLOGREEN, vl. Zvonimir Tokić,Hermanova 35 OIB:91966898632, Ured: III Vrbik 6 Žiro račun IBAN HR1923400091160604984 otvoren u PBZ

Reklamacije

Vama, našim cijenjenim korisnicima garantiramo isporučiti uslugu visoke kvalitete. Ako iz bilo kojeg razloga niste 100% zadovoljni našom uslugom javite nam se na mail info@hallogreen.hr ili telefonski broj (385996732198) kako bi u što bržem roku odgovorili i riješili Vaš problem. Sve potencijalne pritužbe nakon obavljene usluge bit će riješene eventualnim ponovnim dolaskom zaposlenika na mjesta koja po Vašem mišljenju nisu očišćena u skladu s kvalitetom koja je obećana.

Pristup Vašem domu

Nije potrebno da za vrijeme našeg dolaska ili obavljanja poslova čišćenja budete u svome domu. Slobodni ste obavljati svoje dnevne aktivnosti van kuće ili stana. Međutim, pomoću online naručivanja Ili telefonskim putem dužni ste nam osigurati sve potrebne informacije kako bismo mogli slobodno ući i izaći iz Vašeg poslovnog ili stambenog prostora prilikom obavljanja usluge čišćenja.

Uvjeti otkazivanja termina čišćenja

1

Otkazivanje rezervacije unutar 48 h: Otkaz rezervacije unutar 48 sati do početka izvođenja usluge čišćenja je besplatan.

2

Otkazivanje rezervacije unutar 24 h: Ukoliko dođe do otkaza rezervacije najmanje 24 sata do početka izvođenja usluge naplaćuje se naknada u visini od 50% dogovorene cijene čišćenja.

3

Otkazivanje bez obavijesti: ukoliko nas ne obavijestite o otkazu rezervacije Vašeg termina ili ako otkažete na dan dogovorenog termina, naplačuje se cjelokupan iznos dogovorene usluge.